top of page

Privacy Policy

Inleiding 

 

Dit privacy beleid legt uit hoe we uw persoonlijke gegevens verwerken, incl. waar we het voor gebruiken en hoe we het opslaan en beschermen. Dit omdat we om uw privacy respecteren.

 

Maes Landbouwmachines is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met dit beleid. 

 

Wat voor soort informatie wordt verzameld

 

We ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of ons op een andere manier verstrekt. Bovendien verzamelen we het internetprotocol-adres (IP-adres) dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden. We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, waaronder reactietijden van pagina's, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie en methoden die worden gebruikt om de pagina te verlaten. 

 

Hoe wordt deze informatie verzameld. 

 

Wanneer u een transactie uitvoert op onze website, verzamelen we als onderdeel van het proces persoonlijke informatie die u ons geeft, zoals uw naam, adres en e-mailadres. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor de specifieke redenen die hieronder zijn vermeld.

 

Waarom wordt deze informatie verzameld

 

We verzamelen dergelijke niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

 

  1. Om services te leveren en te exploiteren; 

  2. Om onze gebruikers doorlopende klantenondersteuning en technische ondersteuning te bieden;

  3. Om contact te kunnen opnemen met onze bezoekers en gebruikers met algemene of gepersonaliseerde servicegerelateerde mededelingen en reclameboodschappen;

  4. Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en / of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakenpartners kunnen gebruiken om onze respectieve diensten te leveren en te verbeteren;

  5. Om te voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

 

 

Hoe worden persoonlijke gegevens van sitebezoekers bewaard, gebruikt, gedeeld en onthuld. 

Ons bedrijf wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan u kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag, databases en de algemene Wix.com-applicaties van Wix.com. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.

 

Hoe wordt er naar bezoekers van de site gecommuniceerd

 

We kunnen contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen van uw account, om problemen met uw account op te lossen, om een geschil op te lossen, om verschuldigde vergoedingen of gelden te innen, om uw mening te peilen door middel van enquêtes of vragenlijsten, om updates over ons bedrijf te sturen of indien anderszins noodzakelijk. Om contact met u op te nemen om onze gebruikersovereenkomst, toepasselijke nationale wetgeving en eventuele overeenkomsten die we met u hebben af te dwingen. Voor deze doeleinden kunnen we contact met u opnemen via e-mail, telefoon, sms-berichten en post.

 

Hoe kunnen sitebezoekers hun toestemming intrekken

 

Als u niet meer wilt dat wij uw gegevens verwerken, neem dan contact met ons op via info@maeslandbouwmachines.be

 

Privacy policy updates

 

We behouden ons het recht voor om dit privacy beleid op elk moment te wijzigen. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website zijn geplaatst. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier op de hoogte stellen dat het is bijgewerkt, zodat u weet welke informatie we verzamelen, hoe we het gebruiken en onder welke omstandigheden we eventueel gebruiken en / of openbaar maken.

 

Vragen en uw contactgegevens 

 

Als u: toegang wilt tot corrigeren, wijzigen of verwijderen van persoonlijke informatie die we over u hebben, kunt u contact met ons opnemen via info@maeslandbouwmachines.be

Het privacy beleid werd voor het laatst bijgewerkt Maart 2021

bottom of page